Boek mij

Neem contact op

Laat jullie contactgegevens achter en ik koppel zo snel mogelijk naar jullie terug.

  Welcome image

  Dirk Kinot

  Als kind ging ik met mijn vader mee naar de lokale fotograaf. Ik was gefascineerd door de manier waarop die man het filmrolletje voorzichtig uit mijn vaders toestel haalde. 12 foto’s, iso100. Om vervolgens 2 weken te moeten wachten op de foto afdrukken! Voor mijn Plechtige communie kreeg ik mijn eerste fototoestel (Kodak Instamac 450, die ik trouwens nog steeds bezit) en ik was vertrokken.

  Waarom huwelijksfotografie? Jullie huwelijk is één van de belangrijkste momenten in jullie leven en dit mogen fotograferen is waar ik van geniet en is een verantwoordelijkheid die ik graag neem.

  Het aftellen naar. Gaan de weergoden ons goed gezind zijn? Last minute wijzigingen... En dan is het zover. Gezonde stress, alles op scherp. Het begin van de trouwdag. Blije familie, getuigen en vrienden. De vele hoogtepunten zoals de first look, het ja woord, de kus, fotoshoot, receptie, speeches, bruidstaart, openingsdans… Uiteindelijk, last bus not least, de aflevering van de foto’s, het trouwalbum met daarop steeds de vele mooie reacties.

  Vandaag dus gepassioneerd met fotografie bezig.

  Waar ik trots op ben? Uiteraard op de mooie reacties en reviews die ik van koppels krijg. Recent verscheen één van mijn foto's gemaakt in Venetië onder andere in Weekend Knack en in het kunstboek "The Art of Protest" uitgegeven bij Gestalten.

  Ik werk met een Nikon Full-frame Z7 digitaal en een Nikon full-frame D850 digitale spiegelreflex. Foto's bewerk ik persoonlijk na met Lightroom en Photoshop.

  Mijn aanpak

  Altijd vooraf een kennismakingsgesprek, gewoon voor het gevoel, voor de persoonlijke klik en het wederzijds vertrouwen. Ik wil jullie heel graag leren kennen alsook uiteraard jullie wensen en verwachtingen.

  Altijd een gedegen voorbereiding, zoals het verkennen van de verschillende locaties voordat de grote dag daar is. Mijn apparatuur kant en klaar!

  Liefst van al ben ik al bij het ochtendgloren aanwezig en volg ik jullie doorheen de dag onopvallend tot en met het avondfeest. Zo zijn we zeker dat jullie volledige dag mooi in beeld wordt gebracht. 

  Interesse? Aarzel niet om mij te contacteren.

  Laat jullie gegevens hier achter en ik neem héél graag met jullie contact op. 

  Stuur mij een berichtje

  Laat jullie gegevens hier achter en ik koppel zo snel mogelijk naar jullie terug.